El SEPC irromp a la campanya electoral d’ERC per tal de denunciar la seva responsabilitat en l’aplicació de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior

El passat divendres 12 de novembre un grup de membres dels nuclis d’institut del SEPC de L’Hospitalet del Llobregat varen assistir a l’acte de campanya electoral d’Esquerra Republicana de Catalunya a fi d’informar a la societat catalana sobre el capitalisme encobert de Bolonya del qual es còmplice aquest partit.

Desprès de 3 quarts d’hora de míting on ERC es vanava dels seus suposats ideals d’esquerres i independentistes (els quals fins fa un any eren inexistents a la ciutat) i alhora afirmaven que els estudiants recolzaven les seves decisions, dos membres del SEPC van pujar dalt de l’escenari portant una pancarta amb el lema “capitalisme = ERC” reivindicant que el jovent no hem oblidat la seva participació en la privatització, mercantilització i elitització de l’educació pública catalana.
Els militants del SEPC foren convidats a baixar per membres del protocol d’ERC mentre altres companys repartien fulls volants amb les reivindicacions de l’acció (text a continuació). Finalment alguns militants van ésser retinguts i identificats per policies de paisà.
Comunicat:
El jovent del nostre país cada cop veiem més negre el nostre futur.
Fa uns mesos, les universitat públiques del nostre país van decidir implantar quasi totalment l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), altrament conegut com a Pla de Bolonya.
Amb amb la complicitat d’ERC, ICV, PSC, CIU i PP, entre altres partits mediòcres i espanyolistes, des del 2003 s’està imposant a les universitats i als instituts d’arreu del nostre territori diverses reformes.
Amb l’excusa d’apropar-nos a Europa i als estats capitalistes estan duent a terme un procés de mercantilització de la nostra educació.
Aquests canvis, no només s’observa la privatització de l’educació a fi de cobrir el dèficit econòmic derivat de l’insuficiència de finançament públic, com molt bé deia la Rectora de la UAB, Anna Ripoll. Sinó que a més, els i les estudiants dels Països Catalans no podrem compaginar els nostres estudis amb el treball, única sortida que tenim moltes per financiar-nos de les taxes desproporcionades s’estan introduint a la universitat “pública”.
Per això des del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, assenyalem com a culpables a Josep Huguet, conseller d’Innovació, Universitats i Empresa i Esquerra Republicana de Catalunya com a còmplices de la imposició de l’EEES.
El jovent no oblida!
Diem no a la privatització, diem no a la imposició de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior!

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans

L’Hospitalet de Llobregat, 16 de novembre de 2010

~ per sepclhospitalet a Desembre 31, 2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: